Házirend

A FESZTIVÁLRA BELÉPNI CSAK ÉRVÉNYES KARSZALAGGAL LEHET.

Parkolásra limitált számban, a tó környékén található, nem őrzött parkolóban van lehetőség. A tábor előtti területre behajtani tilos, kizárólag engedéllyel lehetséges a fesztiválon dolgozók számára. A táborba vezető útszakasz mindkét oldalán a parkolás biztonsági okokból hatóságilag tilos. Parkolás mindenhol csak saját felelősségre.

*
JEGYEK
A 4 napos bérlet 2017. július 12-én 12 órától július 16-án 10 óráig érvényes.
A csütörtöki napijegy a 0. (szerdai) napra is érvényes – 2017. július 12-én 12 órától július 15. reggel 10 óráig.
A (pénteki, szombati) napijegy az adott napon reggel 8 órától másnap reggel 10 óráig érvényes.
Az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratoknál / helyszíni pénztáraknál váltjuk karszalagra.
Már megvásárolt belépőjegyeket, sátorjegyeket visszaváltani nem tudunk.
A belépőjegyeket biztonsági jelekkel látjuk el, amit a helyszínen, a bejáratoknál minden esetben ellenőrzünk.

*
SÁTORJEGYEK
4 napos sátorjegy, amivel a bánki Tábor területére 1 darab sátorral beléphetsz, és amivel a Tábor területén sátrazhatsz. A jegy egy darab sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. A sátorhelyek száma korlátozott, a sátorjegyeket limitált darabszámban és csak online tudjátok megvásárolni.

*
Felelősséget a sátorban hagyott tárgyakért nem tudunk vállalni, kérjük adjatok le minden értéket a non-stop csomagmegőrzőben!

*
A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a fesztivált ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a fesztivál területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

*
Kérünk mindenkit a fesztivál területén található nyilvános WC-k használatára. Tartsátok tiszteletben és tisztán a köztereket, kizárólag a kijelölt mosdókat használjátok. A Bánkgyöngye Panzió mosdóját kizárólag a panzió vendégei használhatják.

*
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek, használjátok szelektív kukáinkat!

*
A fesztiválra maximum 1 zsugor (karton, összecsomagolt) vizet, illetve nem kereskedelmi mennyiségű élelmiszert hozzatok magatokkal.

*
Kérünk, ha kutyusod is veled tart, hozd magaddal oltási könyvét és nevedet, illetve elérhetőségedet tüntesd fel a nyakörvén vagy más, jól látható helyen.

*
Kép-és hangfelvételek készülhetnek a látogatókról, amiket a közreműködők, a sajtómunkatársak és a Bánkitó Fesztivál munkatársai különböző online és offline csatornáikon felhasználhatnak.

*
Kérünk, ha bármilyen rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesítsd a fesztivál személyzetét, akiket staff passzal az oldalukon minden fesztivál helyszínen megtalálsz.

*
Kérjük, ne folytass a fesztiválon a fesztiválszervezők engedélye nélkül gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenységet.

*
A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal a fesztivál területén tilos kiszolgálni. Kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a Rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.

*
A fesztiválon folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyeletet működtetünk – a Tóparti vendégháznál találjátok az orovosokat. A vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően orvosi és elsősegélynyújtási szolgáltatást biztosítunk a Bánkitó Fesztivál résztvevői számára.

*Fürdeni a tóban csak a kijelölt helyen szabad, a Tószínpad környékén hatóságiag tilos. Vigyázzatok magatokra!*
Kérünk benneteket, hogy szórakozzatok felhőtlenül, de ügyeljetek a saját és mások testi épségére.

*
A fesztiválra való belépéssel és a karszalag átvételével minden látogató automatikusan elfogadja a Házirend szabályzatát.

*
A fesztivál teljes házirendjét több helyszínen, kifüggesztve is megtaláljátok.